Bekijk onze Facebookpagina! facebook.com/MarktHoogeveen cvahhgvnhoofdletter

Donderdag markt: 8.00 - 13.30 uur openingstijden Zaterdag markt: 8.30 - 17.00 uur

Rob Janssen Damesmode & Herenmode

Rob Janssen Damesmode & Herenmode

Rob Janssen Damesmode & Herenmode

Rob Janssen Damesmode & Herenmode

  • Naam:               Rob Janssen
  • Woonplaats:    Almelo
  • Telefoon:          06-20248414
  • E-mail:               robjanssen59@gmail.com


Bezoekt de volgende markt(en)

Maandag:
Heino
Dinsdag:
Ommen
Woensdag:
Dedemvaart
Donderdag:
Hoogeveen
Vrijdag:
xxxx
Zaterdag:
Nijverdal


Informatie

Rob Janssen Damesmode!
Vlak na de oorlog in 1945 begonnen pa en ma Janssen op verschillende markten, zo ook op de Hoogeveense Markt. Ze begonnen met beddengoed en enkele jaren later starten ze met klassieke damesmode.
Vanaf 1973 was zoon Rob als 14 jarige ook al werkzaam binnen het bedrijf. Met alle plezier hielp hij zijn ouders zoveel als hij kon op de markt.
Toen Rob 17 jaar was begon hij langzamerhand voor zichzelf op de markt, enkele meters erbij bij de standplaatsen van zijn ouders, en zo begon hij met de verkoop van kinderkleding terwijl zijn ouders nog steeds de damesmode verkochten op de markt.
Een aantal jaren later wilden pa en ma toch langzamerhand wel een keer stoppen. Vanaf toen nam Rob het bedrijf volledig over met alleen nog de verkoop van de klassieke damesmode.
2005 was het jaar dat vanaf toen dochter Nathalie ook parttime mee ging naar de markt, als ze vakantie had van school mocht ze met vader Rob mee en dat vond ze geweldig! Vanaf 2013 ging Nathalie volledig mee en sindsdien is ze ook elke donderdag te vinden op onze Hoogeveense Markt, net als Ma Janssen... die kan het ook nog niet helemaal laten om haar zoon en kleindochter mee te helpen op de markt, omdat ze het nog steeds zo leuk vind om te doen!
En wat vinden Rob en Nathalie zo leuk aan de Hoogeveense Markt? Dat ze veel vaste en trouwe klanten elke week weer zien op de markt, veel mensen uit de omgeving en het is altijd gezellig! De herindeling in december 2016 vinden ze ook een groot succes door de goede aanpak en samenwerking met iedereen.
Ma Janssen, Rob en Nathalie komen alle weken met heel veel plezier naar de Hoogeveense Markt!
Elke donderdag: kruising Kerkstraat/Hoofdstraat. 8.00u tot 13 30u! Graag tot ziens!Terug naar het overzicht

Week actie

facebook actie